Головний зміст

IMG 7794 1Сьогодні, 15 листопада 2016 року, студенти 4 курсу Одеського державного університету внутрішніх справ разом з викладачем Македон Вікторією Валеріївною завітали до Київського районного суду міста Одеси. Метою візиту було ознайомлення із здійсненням правосуддя в суді першої інстанції. 

 

 

 

 

 

Правосуддя — особлива функція державної влади, що здійснюється через розгляд і вирішення в судових засіданнях цивільних справ зі спорів, стосовних до прав та інтересів громадян, підприємств, установ, організацій, громадських об'єднань та кримінальних справ і застосування встановлених законом карних заходів щодо осіб, винних у вчиненні злочину, або виправдання невинних.

IMG 7784

Студенти відвідали судове засіданням під головуванням судді Олени Васильків, під час якого розглядалася цивільна справа стосовно відшкодування моральної шкоди, завданої бездіяльністю органів досудового слідства.

 

IMG 7794


Зазначимо, що це вже не перший візит студентів 4 курсу ОДУВС, з метою закріплення теоретичних знань на практиці, вони регулярно відвідують судові засідання.


Київський районний суд м.Одеси підтримує майбутніх правників, які прагнуть поглиблювати свої знання в юриспруденції та підвищувати рівень своєї професійної підготовки.