Головний зміст

IMG 5804 2Сьогодні Київський районний суд м.Одеси відвідав професор Венеційського університету Брюс Леймсидор, який є європейським експертом в сфері міграції.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Починаючи з січня 2008 року, професор є главою міської програми у справах біженців та представником програми Управління верховного комісара ООН у справах біженців (UNHCR), ЄС .
 
IMG 5721 1
 
Голова Київського районного суду м.Одеси Сергій Чванкін та суддя Павло Прохоров зустріли іноземного гостя та розповіли про діяльність суду та роботу суддів в Україні.
 
IMG 5743 1
 
Брюс Лейсидор опублікував ряд наукових статей на тему імміграційного законодавства і практики в ЄС, статті про ситуації з біженцями в Африці та Європі в міжнародній газеті «The International Herald Tribune» і найбільших щоденних газетах Німеччини і Італії. 
 
IMG 5733 1
 
Враховуючи те, що в цьому році Україна увійшла у п’ятірку лідерів з внутрішньої міграції, професор цікавився взаємодією міграційних органів з судами та категоріями справ, які розглядаються в українських судах найчастіше.
 
IMG 5753 1
 
Брюс Леймсидор зазначив, що сьогодні в Європі приділяють велику увагу проблемі міграції в Україні. 
 
IMG 5804 1
 
На завершення конструктивного діалогу, Сергій Чванкін показав іноземному гостю приміщення суду та розповів про останні новації, які були введені для зручності громадян.
 
  • IMG_5721
  • IMG_5733
  • IMG_5743
  • IMG_5749
  • IMG_5753