Головний зміст

prok 2Сьогодні, 30 травня 2016 року, відбулася спільна нарада суддів Київського районного суду м.Одеси та представників Одеської місцевої прокуратури №1. Такі наради стали традицією та проводяться раз на три місяці задля вдосконалення плідної співпраці суду з органами прокуратури.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Метою зустрічі стало обговорення проблемних питань, які виникають в рамках здійснення кримінального провадження під час взаємодії суду та прокуратури.
 
prok 1
 
Одеську місцеву прокуратуру №1 представляли керівник прокуратури Костянтин Царелунга, заступники керівника прокуратури Олексій Горностаєв та Іван Пендей.
 
 
 
prok 5
 
 
prok 6
 
 
Голова Київського районного суду м.Одеси Сергій Чванкін та судді Геннадій Войтов, Вадим Іванчук, Наталія Коротаєва, Євгенія Губа, Ігор Борщов та Юлія Федулеєва озвучили свої зауваження та пропозиції для покращення спільної роботи. 
 
 
propk 3
 
 
Представники прокуратури вислухали пропозиції суддів та зазначили, що такі зустрічі є необхідними для того, щоб не тільки усунути недоліки в роботі, а й налагодити  співпрацю та порозуміння заради блага громадян.