Головний зміст

0 antr 145034757123Апеляційний суд Одеської області залишив під вартою чоловіка, який підозрюється у вчиненні хуліганських дій з нанесенням вогнепального поранення обранцю своєї колишньої дівчини.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Нагадаємо, що Київський районний суд м. Одеси 18 квітня 2016 року взяв під варту чоловіка, якого підозрюють у вчиненні хуліганства, з використанням предмету заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.
 
Так, за даними слідства, 16 квітня 2016 р. близько 3 години ночі підозрюваний,перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходячись на вул. 25-ї Чапаївської Дивізії в м. Одесі, почав безпричинно наносити удари кулаками в голову та по тулубу новому обранцю своєї колишньої дівчини . Не зупинившись на побитті, підозрюваний дістав з салону належного йому автомобілю марки «Део Ланос», заздалегідь заготовлений для нанесення тілесних ушкоджень предмет, зовні схожий на пістолет та здійснив два постріли у бік потерпілого, чим спричинив йому тілесні ушкодження у вигляді вогнепального поранення середньої треті правої голені.
 
Після інциденту підозрюваний втік з місця події.