Головний зміст

article 2302925 травня під час телефонної розмови з Президентом України, Президент Європейського Парламенту підтвердив послідовну підтримку з боку Європарламенту в питанні якнайшвидшого надання Україні безвізового режиму. «Розгляд законодавчої пропозиції Європейської Комісії щодо лібералізації візового режиму з Україною в Європейському Парламенті розпочнеться вже завтра. Ми зробимо все можливе для швидкого завершення цього процесу», - зазначив Мартін Шульц.
 
 
 
 
 
Президент України закликав сторону ЄС до справедливого розгляду питання про надання українцям права на безвізові подорожі до ЄС.
 
Глава держави поінформував про прогрес України у впровадженні реформ. У свою чергу Президент Європейського Парламенту високо оцінив реформаторські зусилля Президента та запевнив у незмінній та всебічній підтримці України з боку Європейського Союзу.
 
Петро Порошенко та Мартін Шульц домовилися продовжити координацію дій з актуальних питань взаємодії між Україною та ЄС у рамках політичних консультацій високого рівня 27 червня у Брюсселі.