Головний зміст

 56weMobcgmMJКиївський районний суд м. Одеси продовжив строк тримання під вартою відносно організованої групи, яких підозрюють у вчиненні розбійних нападів у День Св. Валентина. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Нагадаємо, в організовану групу входило сім осіб, чотири чоловіка та три дівчини. 
 
Так, перший розбій було  вчинено  14.02.2016 р.,  четверо молодих людей  розподілили  між  собою ролі.
 
Одна з підозрюваних  познайомилась з молодим чоловіком та  під приводом проведення спільного відпочинку відвела його в неосвітлене місце до будинку по вул. Краснова в м. Одесі. Після чоло ще троє підозрюваних підійшли до потерпілого та спровокували конфлікт нібито на підставі ревнощів. Чоловіка вдарили по голові та забрали майно на суму близько 7000 грн. Але на цьому  молоді люди не зупинились і нанесли потерпілому удар ножем.  На щастя, чоловік вижив. 
 
Другий розбійний напад було вчинено 14.02.2016 р. близько першої години ночі. Шестеро зловмисників познайомились з чоловіком, увійшли  до нього в довіру, відвели його на дитячий майданчик на пр-ті Ак. Глушка де розпивали пиво. Один із зловмисників  підійшов до потерпілого та спровокував конфлікт, після чого розпочалась бійка. Потерпілого кинули на землю, били руками, ногами та молотком. Злякавшись, що потерпілий  виживе та викаже зловмисників, останні нанесли йому фатальні удари молотком по голові, внаслідок чого чоловік помер на місці.
 
Зловмисники викрали у потерпілого мобільний телефон на суму близько 3000 грн.