Головний зміст

5454678Київським районним судом накладено арешт на автомобіль чоловіка, який підозрюється у вчиненні незаконного обшуку житла та вимаганні грошових коштів, з погрозою насилля над потерпілим, вчинене за попередньою змовою групою осіб.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Нагадаємо, що за даними слідства, 26.04.2016 р. двоє молодих чоловіків, одягнені у формений одяг, підійшли до потерпілої та представилися працівниками поліції, пред’явивши службове посвідчення.
 
Чоловіки повідомили жінці, що вона підозрюється в незаконному поводженні з наркотичними засобами та запропонували проїхати до Київського відділу поліції. Після чого підозрювані направилися до квартири потерпілої, щоб провести обшук.
 
Під час проведення незаконного обшуку, підозрювані дістали з полиці тумби порошкоподібну речовину, заявивши, що це наркотичний засіб «Амфетамін».
 
Далі зловмисники стали вимагати від потерпілої грошові кошти в сумі 3000 доларів США, за не притягнення її до кримінальної відповідальності, однак таких грошей у потерпілої не було і вона жінка пообіцяла зібрати до вечора 27.04.2016 р. суму у розмірі 1 500 доларів США.
 
Задля того, щоб потерпіла виконала їх умови, підозрювані забрали у жінки паспорт та змусили написати боргову розписку.
 
Налякана жінка звернулась з заявою до правоохоронних органів, після чого, підозрюваних затримали.
 
Під час огляду місця події було виявлено та вилучено автомобіль марки «БМВ», визнаний речовим доказом у кримінальному провадженні. У зв’язку з необхідністю проведення експертних досліджень, Київським районним судом м.Одеси накладено арешт на автомобіль.