Головний зміст

IMG 5307 313 травня 2016 року співробітники апарату Київського районного суду м.Одеси відвідали семінар на тему: «Покращення рівня навиків спілкування та роботи працівників суду із людьми з інвалідністю».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Захід проходив за підтримки Проекту USAID “Справедливе правосуддя» та Національної школи суддів. Привітали учасників Девід М.Вон – керівник проекту USAID «Справедливе правосуддя» та Валерій Левенець - директор Одеського регіонального відділення Національної школи суддів України.
 
Метою навчальної програми стало покращення навиків спілкування та роботи працівників суду із людьми з інвалідністю.
 
Соціологічний портрет людей з інвалідністю та їх правовий статус окреслили Ольга Пасічник – керівник апарату Одеського окружного адміністративного суду та Марта Лукашик – помічник судді цього ж суду.
 
Суддя Одеського окружного адміністративного суду розповіла про комунікативно-психологічні особливості взаємодії із людьми з інвалідністю. Міні-лекція супроводжувалася рольовими іграми та вирішенням ситуативних завдань.
 
Тренери Михайло Васюта та Ірина Паламарчук звернули увагу слухачів на фізичну доступність будівель і приміщень суду для людей з інвалідністю та маломобільних груп населення.
 
По закінченню заходу учасники семінару заповнили оціночну форму, яка має на меті зробити навчальні модулі більш корисними для майбутніх учасників.