Головний зміст

gyue6rtr60nУ Вищій раді юстиції завершився конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В», оголошений відповідно до наказу Голови Вищої ради юстиції від 21 липня 2016 року № 278-к «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» у Вищій раді юстиції».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Згідно з наказом прийом документів від кандидатів тривав до 5 серпня 2016 року. Протягом 8–9 серпня 2016 року відбувся конкурсний відбір на вакантні посади, що проходив у два етапи – тестування та співбесіда. Про це повідомили на сайт ВРЮ. 
 
На вказані вакантні посади подали документи 13 осіб, з яких 12 з’явилися для участі у тестуванні, 3 із них не склали тест. До співбесіди були допущені 9 претендентів, 1 з яких не з’явився.
 
За результатами конкурсу визначено трьох переможців на зайняття таких вакантних посад:
  • головного спеціаліста відділу взаємодії із засобами масової інформації;
  • головного спеціаліста відділу підготовки матеріалів про звільнення суддів за особливих обставин управління забезпечення діяльності секції Вищої ради юстиції з питань призначення суддів на посади та звільнення їх з посад;
  • головного спеціаліста відділу підготовки засідань Вищої ради юстиції та її секцій управління організаційно-протокольного забезпечення діяльності Вищої ради юстиції.
Докладну інформацію про переможців ви можете знайти за посиланням.
 
Рішення про призначення переможців на посади державної служби буде прийнято після закінчення строку оскарження результатів конкурсу відповідно до частини третьої статті 31 Закону України «Про державну службу».
 
Також визначено трьох других за результатами конкурсу кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби, які згідно зі статтею 29 Закону України «Про державну службу» мають право на призначення на таку посаду протягом одного року з дня проведення конкурсу, якщо посада стане вакантною, а також у разі, якщо переможець конкурсу відмовиться від зайняття посади або йому буде відмовлено у призначенні на посаду за результатами спеціальної перевірки.
 
Інформацію про те, що відповідна посада стала вакантною, буде повідомлено другим за результатами конкурсу кандидатам протягом п’яти календарних днів.