Головний зміст

1 52553519e97e652553519e9825Мінрегіон перший серед інших міністерств запроваджує систему оцінювання ефективності роботи. Для кожного працівника встановлюється по два ключових показника ефективності роботи (KPI).
 
 
 
 
 
 
 
 
Це буде планування роботи та оцінка виконання планів та завдань. Службовцям це було доведено на спільній розширеній нараді у відомстві Віце-прем’єр-міністром – Міністром регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадієм Зубком.
 
 
 
Одночасно в Міністерстві впроваджується система бонусних виплат за рахунок впровадження  систему оцінювання ефективності. Свій перший бонус отримають кращі працівники за підсумками роботи за рік. В наступному році система заохочення застосовуватиметься тільки для тих, хто виконує  показники ефективності роботи.
 
 
 
«Впровадження в Мінрегіоні системи оцінювання ефективності роботи за ключовими показниками дозволить перейти від процесуального менеджменту до орієнтованого на результат. Це також дозволить залучити на держслужбу через конкурс  фахових спеціалістів та професіоналів. Ми перейдемо від практики розподілення преміального фонду на всіх «тонким шаром» до мотивації співробітників працювати на ефективний результат», - зазначив Геннадій Зубко.