Головний зміст

DSC 6840 2Вчора, 22 травня 2017 року, відбувся Перший всеукраїнський форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього», за результатами проведення якого було прийнято рішення щодо створення робочої групи всеукраїнського Комітету «Суди та ЗМІ».

 

 

 

 

 

         Робоча група розробить проект регламенту Комітету та проект правил взаємодії між судами та медіа для подальшого затвердження та використання обома спільнотами.

 

Очікується, що Комітет працюватиме на постійній основі для ефективного вирішення проблем та вдосконалення системи взаємодії судової влади із засобами масової інформації.

 

До складу робочої групи Комітету ввійшли від суддів: Олександр Сасевич, Олексій Євтушенко, Марина Бояринцева, Світлана Яковлєва, Лариса Зуєва, Володимир Кравчук, від журналістів: Лариса Денисенко, Андрей Уманец, Діана Дуцик, Егор Желтухин, медіаексперт Людмила Опришко, судді делегували також до складу групи представників "Судово-юридичної газети". Крім того, до роботи групи долучилася журналіст 1+1 Доброта Валентина.