Головний зміст

nazkЗгідно з абзацом 2 ч. 3ст. 5 Закону «Про запобігання корупції» Прем'єр-міністр України вносить для призначення Кабінетом Міністрів України на посади членів Національного агентства кандидатів, відібраних конкурсною комісією, склад якої затверджує Кабінет Міністрів України та яка здійснює організацію та проведення конкурсу.

 

 

 

 

04 липня 2017 року розпорядженням Кабінету Міністрів України № 437 прийнято рішення про проведення конкурсу з відбору кандидатів на посаду члена Національного агентства з питань запобігання корупції у зв’язку з достроковим припиненням повноважень його члена. За результатами конкурсу комісія відібрала на посаду члена НАЗК кандидата Патюка Станіслава Станіславовича.

 

13 вересня 2017 року розпорядженням Кабінету Міністрів України № 624 прийнято рішення про проведення конкурсу з відбору кандидатів на посаду члена Національного агентства з питань запобігання корупції у зв’язку з достроковим припиненням повноважень його члена. За результатами конкурсу відібрано кандидата Мангула Олександра Анатолійовича.

 

Нагадаємо, наразі до складу Національного агентства з питань запобігання корупції входять Корчак Наталія Миколаївна, Серьогін Олександр Юрійович та Скопич Олександр Дмитрович.