Головний зміст

IMG 2558 копияСьогодні День народження святкує голова Київського районного суду міста Одеси, очільник ГО «Асоціація слідчих суддів України» Сергій Чванкін!

 

 

 

 

 

 

Шановний Сергію Анатолійовичу!

 

У день Вашого Дня народження прийміть найщиріші вітання від суддів та працівників апарату Київського районного суду міста Одеси!

 

Саме під Вашим головуванням наш суд став пілотним у реалізації всеукраїнських проектів та запровадженні новітніх технологій. І ми цінуємо Ваші особисті зусилля, вкладені у його щоденну роботу.

 

Найкращі якості голови суду, судді, високий професіоналізм, оптимізм, відданість справі, внутрішня сила, величезна працездатність, зваженість, висока порядність та уважне ставлення до людей викликає глибоку повагу до Вас з боку суддів та працівників апарату суду.

 

Тож зичимо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, піднесеного настрою, щастя і добра. Нехай Вам повсякчас таланить на однодумців, колег, доброзичливих, порядних людей, які привноситимуть у Ваше життя яскраві, теплі події, множитимуть успіхи та додаватимуть сил!