Головний зміст

436724 w 300Липоводолинський районний суд Сумської області та Солонянський районний суд Дніпропетровської області припинили автоматизований розподіл судових справ через брак суддів у судах.

 

 

 

 

Про це повідомили у прес-службах відповідних судів.

 

Повідомляється, що у суддів Липоводолинського  райсуду Сумської області Дмитра Бутенка та Дмитра Сізова закінчився п’ятирічний строк повноважень. Також за два місяці (18.10.2018 року) закінчуються повноваження ще й у судді Олександра Кузьмінського.

 

Аналогічна ситуація склалася й у Солонянському райсуді Дніпропетровської області. У судді Олександра Стрельникова теж закінчився п’ятирічний строк повноважень, а за два місяці закінчуються повноваження у судді Наталії Щербини.

 

До тих пір, поки не буде вирішено питання про призначення суддів або відрядження суддів з інших міст, цивільні справи будуть зберігатися в канцелярії судів.

 

Кримінальні провадження, справи про адміністративні правопорушення та інші матеріали згідно чинного законодавства направлятимуться до Апеляційного суду Дніпропетровської області  та Апеляційного суду Сумської області для вирішення питання їх розгляду в інших судах області.