Головний зміст

vkksКонкурсна комісія нагадує вам про важливість своєчасного та коректного оформлення та подання документів на участь у конкурсі. Документи необхідно подавати у паперовому та електронному вигляді до 4 березня 2022 року включно.

 

 

Кандидатам, які вже подали документи, необхідно уточнити повноту поданого пакета документів відповідно до переліку, наведеному в цьому повідомленні. У разі відсутності якогось із документів, ви можете додатково їх надіслати до вказаного строку.

Необхідно надати всі документи, які є в переліку, та сформувати їх у порядку, наведеному в оголошенні про конкурс та заявіособи про намір бути призначеною членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів України. Перелік документів на участь, а саме, заяву та додаткові документи, які необхідно подати, наступні:

Заява про намір бути призначеною членом ВККС https://cutt.ly/NPqnpCO, Word версія https://cutt.ly/yPqOYKB

Автобіографічна довідка https://cutt.ly/bPqmJ4V, Word версія https://cutt.ly/2PqIJkN

Мотиваційний лист https://cutt.ly/8Pqm1fc, Word версія https://cutt.ly/vPqIVVn

Копія паспорта громадянина України, копія витягу з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання (за наявності в особи паспорта громадянина України у формі ID-картки).

Копія трудової книжки або відомості про трудову діяльність з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування та інші документи, що підтверджують стаж професійної діяльності у сфері права не менше п’ятнадцяти років

Декларація особи, уповноваженої на виконання функції держави або місцевого самоврядування за 2021 рік

Копії документів про вищу юридичну освіту з додатками

Копії документів про наукові ступені

Копії документів про вчені звання

Документи з медичних установ про перебування на обліку у психоневрологічних або наркологічних закладах охорони здоров’я (у разі перебування кандидата на відповідному (відповідних) обліках)

Копія військового квитка або документ, що його замінює (для військовослужбовців або військовозобов’язаних)

Письмова згода на збирання, зберігання, обробку персональних даних та оприлюднення копій документів - https://cutt.ly/HPqQzIT, Word версія - https://cutt.ly/WPqRy93

Письмова заява про відсутність обмежень щодо членства у ВККС, а також про відповідність вимогам щодо несумісності, або про зобов’язання виконувати вимоги щодо несумісності - https://cutt.ly/cPqRBJK Word версія

Довідка про відсутність судимості

Згода на проведення спеціальної перевірки - https://cutt.ly/MPqTwDn Word версія

Згода на використання результатів спеціальної перевірки - https://cutt.ly/0PqO9UB Word версія

Заява про проведення перевірки, передбаченою Законом України «Про очищення влади» - https://cutt.ly/ePqTvIQ Word версія

Фотокартка кандидата, оформлена відповідно розділів ІІ та ІІІ наказу Міністерства внутрішніх справ України від 18.10.2019 року № 875.

Сертифікат про володіння державною мовою (можливе подання за 5 днів до співбесіди)

Деталі технічного оформлення документів, строки та порядок їх подання вказані в Оголошенні про початок першого конкурсу на посади членів ВККС. 

Найпоширеніші питання та відповіді щодо того, як готувати документи, знаходьте за посиланням.