Головний зміст

sud s naruchnikamiДо Київського районного суду м. Одеси надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному у скоєнні шахрайства, підробці документів та несанкціонованій зміні інформації, яка оброблюється в автоматизованій системі.

 

 

 

За версією слідства, в м. Одесі державний реєстратор здійснював дії, пов`язані з несанкціонованою зміною інформації, яка оброблюється в автоматизованій системі Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Вищевказані дії він здійснював на підставі підроблених документів, внаслідок чого інші особи отримували право власності на нежитлові приміщення.

Таким чином, розглянувши клопотання правоохоронців, слідчий суддя задовольнив його. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Розмір застави складає понад 45 млн гривень.

Зазначимо, що ухвала слідчого судді не набрала законної сили.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.