Головний зміст

maxresdefault 3Чоловіка, який керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, позбавлено права керування транспортними засобами строком на 2 роки. Таке рішення прийняв Київський районний суд м.Одеси.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Так, чоловік, керуючи автомобілем «Jeep Patriot» їхав по вулиці Фонтанська дорога. Близько 22 години автомобіль був зупинений інспектором поліції у зв’язку з тим,що він знаходився у розшуку.
 
Водій автомобіля був в стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медичного огляду у присутності двох свідків відмовився. На вимогу поліції щодо заборони керувати транспортним засобом водій не реагував, сів за кермо і намагався втекти від правоохоронців. Шляхом переслідування автомобіль було затримано трьома екіпажами поліції.
 
В судовому засіданні водій образливо висловлювався по відношенню до інспектора поліції, на неодноразові зауваження суду не реагував та звинувачував поліцейських у тому, що вони застосовували насилля до нього та знаходились під впливом наркотичних засобів.
 
Оглянутий в судовому засіданні відеозапис в повному обсязі підтверджував, що водій вів себе неадекватно та намагався втекти від поліцейських, а працівники поліції вели себе згідно діючого законодавства та жодним чином не порушували права водія.