Головний зміст

300240Сьогодні, 7 квітня 2017 року, до Київського районного суду м.Одеси завітали представники Ленінського районного суду м.Миколаєва з метою обміну досвідом та ідеями щодо подальшого вдосконалення роботи судових установ.

 

 

 

 

Керівник апарату Ленінського районного суду м.Миколаєва  Ірина Поліщук, заступник керівника апарату Людмила Марченко та прес-секретар Тетяна Сулима розповіли про організацію роботи свого суду та поділилися приємною новиною – виділенням нового приміщення суду. Тому, для гостей наразі дуже доцільним є ознайомлення з організацією роботи структурних підрозділів місцевого суду.

 

IMG 0736

Судді Київського районного суду м.Одеси Оксана Куриленко та Павло Прохоров розповіли гостям про новації, які запроваджуються в суді, зокрема проект «Електронний суд». Судді зазначили, що учасники судового процесу після реєстрації в електронному кабінеті підсистеми «Електронний суд» можуть подавати документи до суду в електронній формі. До Київського районного суду в електронній формі вже надійшло близько трьох з половиною справ в електронному форматі. Але зважаючи на те, що процесуальне законодавство досі не змінене та не передбачає формування електронної судової справи, позивачі  приносять в попереднє судове засідання відповідні документи у письмовій формі.

IMG 0593

Після змістовної бесіди з суддями представники Ленінського районного суду м.Миколаєва ознайомилися з організацією роботи канцелярій, інформаційного центру та прес-центру суду, де  співробітниками було продемонстровано процес реєстрації та обміну документами в електронній формі.

IMG 0618

IMG 0663

IMG 0743

Голова Київського районного суду м. Одеси Сергій Чванкін звернув увагу присутніх на успішне налагодження діалогу із ЗМІ, а також запросив представників Ленінського районного суду м.Миколаєва до активної співпраці . Голова суду зазначив, що в судах неодмінно має діяти   прес-служба, яка щоденно висвітлюватиме актуальну інформацію про діяльність суду та судові справи, які набули суспільного резонансу, на сайті суду.

IMG 0708

Співробітники Ленінського районного суду м.Миколаєва подякували за прийом та висловили сподівання у подальшій реалізацій спільних проектів та плідної співпраці.

IMG 0742