Головний зміст

fdfВища кваліфікаційна комісія суддів України оприлюднила досьє усіх 382 кандидатів, яких допущено до співбесід у рамках конкурсу у касаційні суди Верховного Суду. Тепер ознайомитися з ними можна за посиланням. Нагадаємо, що серед конкурсантів – суддя Київського районного суду міста Одеси Ігор Борщов.

 

 

 

До другого етапу кваліфікаційного оцінювання «Дослідження досьє та проведення співбесіди» у рамках конкурсу на зайняття вакантних посад суддів касаційних судів у складі Верховного Суду допустили кандидатів, які успішно пройшли перший етап оцінювання. За підсумками іспиту участь у конкурсі до Верховного Суду продовжать 382 кандидати. За суддівські посади у Касаційному адміністративному суді продовжують змагатися 74 кандидати, у Касаційному господарському - 88 кандидатів, у Касаційному кримінальному - 108 кандидатів та у Касаційному цивільному - 112 кандидатів.

Наразі кандидати проходять тестування особистих морально-психологічних якостей і загальних здібностей, з графіком проведення якого можна ознайомитися за посиланням.  Також на майбутніх суддів Верховного суду чекає співбесіда з психологом.