Головний зміст

detail 41d8ffa813e4db69652d8ec77a9f54aeКиївський районний суд м. Одеси взяв під домашній арешт чоловіка, якого підозрюють в хуліганстві.

 

 

 

 

 

 

 

 

В травні 2017 року вказаний чоловік перебував на території автозаправної станції в Одесі. В цей час працівник АЗС зробив зауваження підозрюваному щодо неправильного паркування. Внаслідок цього підозрюваний почав розпилювати вміст струменевого газового балончика в обличчя працівника АЗС. Крім цього, не реагуючи на зауваження сторонніх осіб, він наздоганяв потерпілого, який намагався ухилитись від протиправних дій, продовжував розпилювати вміст балончика, супроводжуючи це нанесенням ударів руками в голову.

 

В липні 2017 року чоловікові було повідомлено про підозру, після чого він зник та переховувався від органів слідства. Знайти підозрюваного вдалось лише у вересні.

 

Його дії інкримінують за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України, а саме як хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкодженьЧоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.

 

Розглянувши клопотання, суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Підозрюваний зобов’язаний не залишати місце свого проживання у період часу з 19.00 годин до 7.00 годин ранку наступної доби, а також з’являтись за першою вимогою до слідчого, прокурора або суду.

 

Зазначимо, що ухвала ще не набрала чинності.

 

 

Чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.