Головний зміст

1523596708 18097621 вересня Київський районний суд м. Одеси обрав запобіжний захід підозрюваному у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили середньої тяжкості та тяжке тілесне ушкодження, а також смерть потерпілого).

 

 

За версією слідства, 23 серпня водій, рухаючись на транспортному засобі «NISSAN» по автодорозі «Одеса-Рені» грубо порушив Правила дорожнього руху.

Так, хлопець вирішив здійснити обгін транспортних засобів, проте, не помітив зустрічний автомобіль.

Через неуважність водія сталося лобове зіткнення з транспортним засобом «ВАЗ». В результаті ДТП автомобілі виїхали за межі проїзної частини та перекинулись.

Пасажири транспортних засобів отримали важкі ушкодження, а одна з них – померла на місці пригоди.

Зазначимо, що 21-річний хлопець отримав посвідчення водія на початку минулого року. За цей час його 4 рази притягували до адміністративної відповідальності за перевищення швидкості, порушення правил проїзду перехресть та скоєння ДТП.

Таким чином, розглянувши клопотання правоохоронців, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 діб без права внесення застави.

Також хлопця на 2 місяці позбавили водійського посвідчення.

Звернемо увагу, що ухвала слідчого судді ще не набрала чинності.