Головний зміст

puchkova865765654Сьогодні свій 65-річний ювілей святкує суддя Київського районного суду міста Одеси Пучкова Ірина Миколаївна

 

 

 

 

 

Колектив суду щиро вітає її з цим святом та бажає міцного здоров'я, особистого щастя, яскравих успіхів таздійснення найзаповітніших мрій.Нехай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, а у справах - мудрість та виваженість!

Своє життя Ірина Пучкова присвятила суддівській системі ще в 1974 році. Саме тоді вона почала працювати в Іллічівському районному народному суді міста Одеси секретарем судового засідання.

З вересня 1979 року по серпень 1980 працювала консультантом Другої Одеської державної нотаріальної контори, а через рік стала державним нотаріусом тієї ж нотаріальної контори. Після цього 5 років працювала консультантом по нотаріальному відділу юстиції Одеського обласного виконавчого комітету.

У 1986 році Ірина Миколаївна стала народним суддею Приморського районного народного суду м.Одеси, пропрацювавши на цій посаді 4 роки. Після чого вона стала суддею Приморського районного суду міста Одеси, який після реорганізації став Київський районним судом, де вона і працює по сьогоднішній день.

Так, протягом 36 років Ірина Пучкова стоїть на боці справедливості, здійснюючи правосуддя. За цей час суддя жодного разу не притягувалася до дисциплінарної відповідальності, не викликаючи негативних відгуків ні у сторін процесу, ні у колективу. Також варто відзначити, що суддя неодноразово проходила підвищення кваліфікації, про що свідчить чимала кількість сертифікатів від Національної школи суддів України.

Крім цього, суддя є активним членом Громадської організації «Асоціація слідчих суддів України». Ірина Пучкова стояла у витоків Асоціації, беручи активну участь у всіх її засіданнях, в підготовці законопроектів та пропозицій щодо вдосконалення норм процесуального законодавства.

 

З ювілеєм, шановна Ірино Миколаївно!