Головний зміст

IMG 41096754756757Сьогодні в Київському районному суді міста Одеси відбулася незвичайна подія. Співробітники суду завітали на улюблену роботу разом зі своїми дітьми. За ініціативи голови суду Сергія Чванкіна для дітлахів влаштували казкове новорічне свято, адже саме Новий рік є улюбленим святом малечі.

 

 

«Бачити щирі посмішки дітей – це найкращий подарунок для нас, дорослих. Я хочу привітати всіх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим та побажати гарного настрою, здоров’я, затишку у домівках і, щоб прийдешній рік видався мирним та благополучним», - привітав присутніх Сергій Чванкін.

IMG 3930

Новорічне свято продовжилось казковим веселим дійством, яке для малюків підготували аніматори. Веселі рухливі ігри, конкурси, танці та пісні подарували гарний настрій не лише діткам, а й їх батькам, котрі також із задоволенням приймали участь у новорічному хороводі.

IMG 3986

Дітлахи танцювали навколо ялинки, декламували вірші, гралися з Дідом Морозом, Снігуронькою та казковими героями з популярних мультфільмів.

IMG 4082

Діти отримати не тільки позитивні емоції, а й солодкі подарунки від Діда Мороза та казкових персонажів.

IMG 4127

Атмосфера була дійсно казковою та новорічною, діти були надзвичайно задоволені, тому проведення такого свята стане доброю традицією для колективу Київського районного суду міста Одеси.

IMG 4225