Головний зміст

ogolosheno pro pidozru u vbivstvi ta vzyato pid vartu uchasnika strilyanini v mukachevi preview mediumСьогодні, 03 січня, Київський районний суд м. Одеси обрав запобіжний захід підозрюваній у скоєнні смертельної ДТП (частина 2 статті 286 Кримінального кодексу України).

 

 

 

 

 

 

За версією слідства, 14 серпня 2018 року близько 18:00 водій, рухаючись на транспортному засобі «MERCEDES» на іноземній реєстрації по трасі «Одеса-Мелітополь-Новоазовськ» у напрямку Одеси, грубо порушила Правила дорожнього руху.

 

Значно перевищуючи швидкість руху, 28-річна жінка не впоралась з керуванням, виїхала на зустрічну смугу та наїхала на пішохода, який перетинав проїзну частину. Після цього, жінка з’їхала у кювет.

 

В результаті ДТП пішохід отримала важкі ушкодження, які виявились не сумісними з життям. Жінка загинула на місці пригоди.

 

Зазначимо, що в автомобілі знаходились 4 пасажири: двоє дорослих та двоє малолітніх дітей.

 

Розглянувши клопотання, суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 27.02.2019 року в межах строку досудового розслідування без альтернативи внесення застави.

 

Звернемо увагу, що ухвала слідчого судді не набрала законної сили.