Головний зміст

800924 w 300Сьогодні Київський районний суд міста Одеси обрав запобіжний захід двом підозрюваним в скоєнні розбійного нападу (частина 2 статті 187 КК України).

 

 

 

 

 

За версією слідства, в ніч з 26 на 27 грудня минулого року один із нападників познайомився з молодою парою у розважальному закладі міста з метою заволодіння їх майном та, втершись в довіру, підмішав до їх напоїв лікарський засіб «азалептин».

Коли жертвам нападу стало зле, підозрювані запропонували розвести їх по домівкам. Сівши до автомобілю, потерпілі втратили свідомість, що дало можливість підозрюваним заволодіти їх грошима, банківськими картками, мобільними телефонами, коштовними прикрасами та шубою. Після чого пару залишили у безпорадному стані на одній із вулиць Одеси.

Отже, розглянувши клопотання правоохоронців, слідчий суддя задовольнив його. Підозрюваних взято під варту строком на 60 днів без права внесення застави.

Зазначимо, ухвала слідчого судді не набрала законної сили.

 

Застереження. Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.