Головний зміст

IMG 8088 2Сьогодні представники прес-служби Київського району м.Одеси ознайомлювалися з роботою чергової прес-служби суду у м.Києві. Цього разу досвідом поділилася прес-секретар Окружного адміністративного суду м.Києва Наталія Шкляр.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Під час зустрічі головний акцент було зроблено на обмін інформацією та здобутим досвідом. Прес-служба у ОАС м.Києва повноцінно функціонує вже більше року. За цей зроблено чимало роботи задля досягнення відкритості суду для громадян та представників ЗМІ, адже це є основним завданням прес-служби в суді.
 
IMG 8088
 
З 50 суддів ОАС м.Києва минулого року було обрано двох суддів-спікерів, які  надають коментарі стосовно найактуальніших подій та розгляду резонансних справ у суді. Київська колега поділилася основними секретами ведення сайту та успішного функціонування прес-служби.  Наталія Шкляр розповіла, що  в планах на майбутнє проведення кількох прес-конференцій та заходів, які направлені на підвищення довіри до суду та судової системи в цілому.
 
Представники прес-служби Київського районного суду м.Одеси, в свою чергу, розповіли про діяльність, напрямки роботи та запроваджені в суді проекти. 
 
«Розповівши про прес-службу нашого суду, я дізналася багато цікавого та нового, тому сподіваюся на нашу подальшу успішну співпрацю», - підсумувала Наталія Шкляр по завершенню зустрічі.