Головний зміст


IMG 6784 1Сьогодні, 8 червня 2017 року, судді Київського районного суду міста Одеси провели спільну нараду  з директором Одеського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України Артемом Ріпенком  та начальником організаційно-правового відділу  Євгеном Сербіним.

 

 

 

 

Під час зустрічі сторони обговорили наступні кроки та проблемні питання, які виникають між установами в рамках реалізації проекту «Електронний суд».

 

 

 

IMG_6695.jpg

 

 

IMG_6691.jpg

 

 

Вже більше року Одеський науково-дослідний інститут судових експертиз співпрацює з Київським районним судом в рамках впровадження електронного судочинства. Суд тепер економить  час на листуванні з експертами в рамках призначення та виконання судових експертиз.

 

 

IMG_6706.jpg

 

 

IMG_6713.jpg

 

«На сьогоднішній день ми вже досягли певних результатів, але зупинятися на цьому не треба, адже обмін документами в електронному форматі  економить не тільки час і кошти державних органів, а і громадян »,- зазначив Сергій Чванкін.

 

 

IMG_6747.jpg

 

 

 

IMG_6784.jpg

 

 

Представники експертної установи висловили пропозицію, щоб судді вказували в ухвалах про призначення експертизи електронну адресу сторони, яка заявила клопотання її про проведення.

 

 

IMG_6720.jpg

 

 

 

На завершення зустрічі сторони домовилися перейти на новий рівень співпраці – проведення експертизи без витребування матеріалів справи тільки за наявними документами в електронному форматі.

 

 

 

IMG_6770.jpg

 

 

IMG_6774.jpg

 

 

IMG_6760.jpg