Головний зміст

zak savchВчора, 8 червня 2017 року, слідчий суддя Київського районного суду м. Одеси задовольнив клопотання сторони обвинувачення, тим самим продовжив строк тримання під вартою одному з підозрюваних у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

 

 

 

 

Нагадаємо, за версією слідства, в березні 2017 року підозрюваний, діючи за попередньою змовою з групою осіб незаконно придбав невстановлену кількість психотропної речовини – амфетаміну, яку перевіз за місцем свого мешкання на вул. Велику Арнаутську в м. Одесі.

 

9 березня 2017 року в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання підозрюваного було виявлено та вилучено: скляну банку з пігулками світло-зеленого кольору (29 шт.), пігулки зеленого кольору в кількості 16 штук, шприци з залишками та нашаруваннями рідини бурого кольору, електронні ваги з залишками порошкоподібної речовини, полімерні пакети та інші предмети.

 

Згідно висновку експерта, надана на експертизу речовина містить психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфетамін, кількісний вміст якого складає 23 г.

 

10 березня 2017 року ухвалою слідчого судді Київського районного суду підозрюваного було взято під варту на строк 60 днів. 5 травня 2017 року за клопотанням сторони обвинувачення строк тримання під вартою був продовжений на 30 днів.

 

Після цього органи досудового розслідування звернулися до слідчого судді з клопотанням про продовження строку тримання під вартою підозрюваного, мотивуючи це необхідністю проведення судових експертиз та слідчих дій.

 

Таким чином, розглянувши клопотання, слідчий суддя продовжив строк тримання під вартою підозрюваного ще на 60 днів, тобто до 07.08.2017 року.

 

Зазначимо, що на ухвалу слідчого судді протягом 5 днів може бути подана апеляційна скарга.