Головний зміст

vrp logo wight18 січня 2018 року до секретаріату Вищої ради правосуддя надійшли документи першого кандидата на посаду члена Вищої ради правосуддя ОСІПОВА Юрія Володимировича.

 

 

 

 

 

Зазначимо, що Осіпов Ю.В. обіймає посаду судді Одеського апеляційного адміністративного суду, має стаж роботи на посаді судді 23 роки.

 

У своєму мотиваційному листі кандидат зазначив, що має  значний стаж роботи в судовій системі, знає проблемні питання, які потребують вирішення, впевнений, що його професійний та життєвий досвід допоможе у доборі доброчесних і  принципових  суддів, а також прагне зробити внесок у розбудову правової держави.

 

Нагадаємо, що 10 січня 2018 року секретаріат Вищої ради правосуддя  відповідно до вимог статей 8, 9, 10 Закону України «Про Вищу раду правосуддя» оголосив про  початок прийому документів від кандидатів для обрання членів Вищої ради правосуддя з’їздом суддів України, що триватиме до 24 години 2 лютого 2018 року.

 

З детальною інформацією про кандидатів можна ознайомитись на  офіційному веб-сайті Вищої ради правосуддя у розділі  «Кандидати до складу ВРП».