Головний зміст

IMG 7445678678Щойно Вища рада правосуддя ухвалила рішення про звільнення у почесну відставку судді Київського районного суду м. Одеси Миколи Миколайовича Тонконоженка. За відповідне рішення проголосували 11 членів ВРП.

 

 

 

Шановний Миколо Миколайовичу!

За Вашими плечима славний життєвий шлях, сповнений сумлінної праці, багатолітнього досвіду на посаді судді! У колективі Ви відомі як професіонал, людина компетентна, вольова і доброзичлива, яка користується авторитетом і повагою.

За Вашими плечима – багатолітній досвід і визнання. Ваша принципова позиція відома усім і викликає глибоку шану. Від щирого серця бажаємо, щоб всі Ваші справи були непідвладні плину часу та зміні поколінь.

Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає Вас від життєвих негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років!

Щиро зичимо Вам, шановний Микола Миколайович, чистих світанків, безхмарного неба, добра і щастя, родинного затишку й любові, щирої дружби, міцного здоров'я, радості та миру.

Ваша впевненість, обізнаність і порядність викликають захоплення та щиру повагу, є ознакою високого авторитету людини, судді, юриста й непересічної особистості. При цьому з Вами завжди залишаються невичерпна доброта і мудрість.