Головний зміст

konctit sudУ рамках Всеукраїнського тижня права, що проходитиме 5 – 9 грудня 2016 року, Конституційний Суд України оголошує конкурс на кращу наукову статтю з конституційно-правової тематики, пов’язаної із захистом прав і свобод людини і громадянина в контексті реформи конституційної юстиції в Україні.
 
 
 
 
 
 
 
До участі в конкурсі допускаються наукові статті зазначеної тематики, що раніше не публікувалися, аспірантів, ад’юнктів, пошукачів (віком до 35 років), студентів-магістрів вищих навчальних закладів. До статті додається рецензія кафедри чи наукового керівника з рекомендацією про опублікування.
 
Термін подання статей: до 20 листопада 2016 року.
 
Статтю й заявку учасника конкурсу (із зазначенням прізвища, імені та по батькові, дати народження, адреси місця проживання, контактних телефонів, e-mail, навчального закладу, місця роботи, наукового ступеня, вченого звання) потрібно надіслати на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або на адресу Конституційного Суду України: 01033, м.Київ, вул. Жилянська, 14 (з позначкою „На конкурс“).
 
Переможці конкурсу будуть відзначені почесними грамотами Конституційного Суду України під час урочистого відкриття Всеукраїнського тижня права в Конституційному Суді України, а їхні статті будуть надруковані у „Віснику Конституційного Суду України“.
 
Детально умови та порядок проведення конкурсу викладені в "Положенні про конкурс на кращу наукову статтю з конституційно-правової тематики, пов`язаної із захистом прав і свобод людини і громадянина" у рубриці "Інформація для громадян" (за посиланням http://ccu.gov.ua/publikaciya/polozhennya-pro-konkurs-na-krashchu-naukovu-stattyu-z-konstytuciyno-pravovoyi-tematyky).