Головний зміст

 
IMG 369323 вересня 2016 року  учні правового классу економічного ліцею з метою ознайомлення з роботою та діяльністю судових установ відвідали Київський районний суд міста Одеси.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Учні 8-го классу мали можливість на власні очі побачити структуру суду: канцелярії, архів, зали судових засідань, а також інформаційний центр, в якому громадяни отримують інформацію стосовно розгляду справ.
 
IMG 3675
 
В залі судового засідання учні провели змістовну бесіду з суддями Київського районного суду Оксаною Куриленко та Володимиром Петренко, які спеціалізуються на розгляді цивільних та адміністративних справ.  В Київському районному суді міста Одеси здійснюють правосуддя 26 суддів і  кожен в середньому розглядає 1200 справ на рік. Судді розповіли про найцікавіші справи зі своєї практики, права та обов'язки сторін в цивільному процесі, а також запросили учнів відвідати судові засідання.
 
IMG 3679
Консультант суду Вероніка Черевата змістовно описала структуру та організацію діяльності Київського районного суду. Під час екскурсії учні дізналися про особливості прийому та реєстрації позовних заяв, рух документів, які надходять до суду, а також принципи роботи системи  «Електронний суд».
 
IMG 3706