Головний зміст

 
2014 07 17T171645Z 1112958867 GM1EA7I03DW01 RTRMADP 3 UKRAINE CRISIS PRESIDENCY   Президент Петро Порошенко в рамках робочої поїздки на Донеччину взяв участь у церемонії відкриття Центру надання адміністративних послуг Маріупольської міської ради.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Петро Порошенко назвав відкриття ЦНАП ще одним кроком до прозорості та відкритості влади, до боротьби з корупцією та бюрократією із використанням новітніх цифрових технологій.
 
 
 
  «Центр надання адміністративних послуг – це новий символ Маріуполя, символ прозорої і ефективної влади – державної і місцевої. Мені приємно, що це є обличчя української влади», - сказав Глава держави і особливо наголосив, що нинішній його візит присвячений не військовим проблемам, а питанням відновлення регіону.
 
 
Президент підкреслив, що роботою Центру влада не лише демонструватиме відкритість та прозорість своєї роботи, а й те, що тепер населенню не потрібно буде чекати місяцями для того, щоб отримати ту чи іншу послугу.
   «Одразу ж вони будуть вирішувати те, чого люди чекали днями, ночами, тижнями або місяцями. Всі кабінети будуть прозорими. І я думаю, що це є дуже правильна позиція», - сказав він.
 
 
    На переконання Петра Порошенка, місцеве населення повинне мати можливість отримувати не лише послуги, які надає місцева влада. «Тут мають бути і фіскальна служба, і пожежники, і паспорт видаватися. Все, з чим людина зустрічається як дії влади – місцевої чи центральної – має бути сконцентровано саме тут. Це є майбутнє нашої держави», - зазначив Президент.