Головний зміст

 
images 21Сьогодні Київським районним судом міста Одеси на 1 рік позбавлено права керування всіма видами транспортних засобів 7 водіїв, які знаходилася за кермом у стані алкогольного сп’яніння.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Кожен з них сплатить штраф у розмірі 10 200.
 
 
 
Нагадаємо, що з 27 липня 2016 року набрали чинності зміни до статті 130 КУпАП щодо посилення відповідальності за керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції».
 
 
 
 Зараз на нетверезих водіїв чекає і накладення штрафу у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (10 200) і позбавлення права керування транспортними засобами на строк один рік.  
 
 
За повторне порушення передбачений штраф 1200 мінімумів (20 400 грн) і позбавлення прав на три роки. Якщо людина двічі протягом року піддавалась адміністративному стягненню за вказане правопорушення, їй загрожує штраф у розмірі 2400 неоподатковуваних мінімумів (40 800 грн) з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 10 років.