Головний зміст

 

519У Вищій кваліфікаційній комісії суддів України 27 грудня 2016 року та з 03 по 06 січня 2017 року проводився конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорій «Б» і «В».

 

 

 

 

З інформацією про переможців та других за результатами конкурсу кандидатів на зайняття вакантних посад можна ознайомитись за посиланням.

Конкурс на посади начальника відділу видавничої діяльності та літературного редагування, спеціаліста відділу ведення суддівського досьє департаменту суддівської кар’єри (тимчасово, на час перебування основного працівника у відпустці для догляду за дитиною), спеціаліста відділу забезпечення організації переведень та конкурсу департаменту суддівської кар’єри (тимчасово, на час перебування основного працівника у відпустці для догляду за дитиною) секретаріату Комісії не відбувся через відсутність кандидатів. Єдиний кандидат на посаду спеціаліста відділу методологічного забезпечення проведення іспиту департаменту суддівської кар’єри секретаріату Комісії не пройшов усіх етапів конкурсного відбору.

Конкурсною комісією також не визначено кандидатів на зайняття вакантних посад начальника юридичного управління, провідного спеціаліста відділу представництва інтересів Комісії в судах та інших органах влади юридичного управління секретаріату Комісії.

 

 

Джерело: http://vkksu.gov.ua/ua/news/do-uwagi-kandidatiw-na-zajniattia-wakantnich-posad-dierzawnoi-sluzbi-katiegorij-b-i-w-u-wishtchij-kwalifikacijnij-komisii-suddiw-ukraini1/