Головний зміст

IMG 5055Сьогодні, 9 лютого 2017 року, в Одеському регіональному відділенні Національної школи суддів України відбувся семінар для судових розпорядників місцевих та апеляційних судів.

 

 

 

 

 

 

 

Розповісти про досягнення та практику Київського районного суду м. Одеси в організації служби судових розпорядників запросили суддю Геннадія Войтова та судового розпорядника Павла Сукача.

 

IMG 5255

 

 

 

Суддя докладно проінформував учасників семінару про історію створення служби у Київському суді м. Одеси та її завдання. Насамперед, проблемою є те, що розпорядники у багатьох судах виконують обов’язки, які не відповідають їх посадовій інструкції. Геннадій Войтов підкреслив, що велике значення має присутність розпорядників під час слухання резонансних справ, оскільки це дисциплінує учасників судового засідання. Також суддя звернув увагу на те, які рішення, дії чи бездіяльність розпорядника можна оскаржити, яку інформацію розпорядник повинен надавати відвідувачам суду, а яку не зобов’язаний.

 

IMG 5212 1

 

IMG 5155

 

Судовий розпорядник Павло Сукач зосередив увагу на практичних аспектах здійснення обов’язків розпорядника. Розповів про нюанси, які виникають в роботі, які дії необхідно вчиняти під час виникнення в суді надзвичайних подій та поділився досвідом правильної взаємодії з відвідувачами суду.

 

 

IMG 5128 1

 

 

 

IMG 5203