Головний зміст

ogolosheno pro pidozru u vbivstvi ta vzyato pid vartu uchasnika strilyanini v mukachevi preview mediumСьогодні, 15 лютого, Київський районний суд м.Одеси обрав запобіжний захід відносно двох чоловіків та жінки, підозрюваних у розбійному нападі на чоловіка.

 

 

 

 

 

 

 

 Чоловіків взято під варту, відносно жінки обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

 

Згідно матеріалів досудового розслідування, двоє чоловіків та їх знайома підозрюються в тому, що вступили у попередню змову, спрямовану на заволодіння чужим майном шляхом розбою, розподіливши між собою ролі. За їх розробленим планом, жінка знайомиться з потерпілим в соціальній мережі Інтернет «VKontakte» та призначає йому зустріч для спільного проведення часу.

 

На особистому автомобілі дівчина приїхала на Адміральський проспект, де запросила нового знайомого сісти в машину. Той погодився. Одеситка припаркувалася в неосвітленому місці і стала відволікати чоловіка, розмовляючи з ним на різні теми.

 

У цей час товариші зловмисниці підійшли до авто. Невідомі через скло дверей автомобіля направили зброю в бік голови чоловіка. Після цього підозрювані, представившись співробітниками правоохоронних органів, заявили пасажиру авто про затримання.

 

Дівчина розблокувала двері машини, а чоловіки витягли потерпілого з транспортного засобу, наділи на руки наручники і посадили на заднє сидіння машини та імітуючи обшук, дістали з-під сидіння пакетик з речовиною білого кольору. Повідомивши, що знайшли наркотики, підозрювані висунули вимогу передати їм грошові кошти, нібито плату за непритягнення до кримінальної відповідальності за зберігання наркотичної речовини.

 

Після відмови потерпілого платити, чоловіка привезли в один з парків міста та знову почали вимагати гроші. Чоловік відмовився, наполягаючи їхати до відділку поліції. Тоді підозрювані нанесли потерпілому кілька ударів і з кишень його одягу викрали грошові кошти в сумі понад три тисячі гривень.

 

Потім дівчина відвезла всіх на Адміральський проспект. Там підозрювані звільнили чоловіка від наручників, і повідомили, що протягом двох тижнів він повинен буде передати їм ще 200 доларів США та покинули місце події. Потерпілий звернувся до Київського відділу поліції.

 

Про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2. ст.187 КК України повідомлено 32-річній одеситці, раніше судимому 33-річному мешканцю м. Рені та його 20-річному земляку.