Головний зміст

12365Голова Вищої ради правосуддя Ігор Бенедисюк прокоментував напад групи невідомих осіб у балаклавах, який стався 17 березня 2017 року.

 

 

 

 

 

 

 

«Вчора на мене стався напад, який я пов’язую з моєю професійною діяльністю, з принциповою позицією щодо очищення суддівських лав. Група невідомих мені осіб у кількості 10-15 в балаклавах, з фаєрами погрожували знищенням фізично особисто мені та моїй сім’ї, блокували автомобіль, пошкодили майно.

 

Вважаю, що погрози знищення мого майна та мене особисто фізично пов’язані з діяльністю Вищої ради правосуддя в останній період, а саме звільненням судді Отрош, звільненням судді Татькова, відстороненням судді Ємельянова, а також наданням згоди на арешт суддів.

 

Вважаю, що це спроби певних політичних сил заблокувати роботу Вищої ради правосуддя через дискредитацію Голови ВРП, а також через дискредитацію органу і неможливість продовжити його роботу.»

 

Детальніше у відео за посиланням: http://fex.net/057182874693

 

Заява Національної поліції щодо розслідування за фактом подій біля будинку Голови Вищої ради правосуддя у столиці: https://www.npu.gov.ua/uk/publish/article/2133747