Головний зміст

Kvas i bezalkogol noe pivo za rulemВчора, 25 квітня 2017 року, Київський районний суд м. Одеси позбавив 2 водіїв права керування транспортними засобами на строк 1 рік та наклав на них адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 10200 гривень.

 

 

 

Так, згідно протоколу про адміністративне правопорушення, 28 березня 2017 року водій керував транспортним засобом «RENAULT CAPTUR» по вул. Люстдорфська дорога в стані алкогольного сп’яніння. Згідно приладу «Drager Alcotest» рівень алкоголю в крові водія складав 2,73 %.

Інший водій, 27 березня 2017 року, керував транспортним засобом «FIAT UNO» по вул. Ак. Глушко в м. Одеса у стані алкогольного сп’яніння. Згідно приладу «Drager Alcotest» рівень алкоголю в крові водія складав 1,81 %.

Також необхідно зазначити, що суддя наклав адміністративне стягнення у вигляді штрафу 10200 гривень ще на одного водія, який керував транспортним засобом у нетверезому стані. Проте, через відсутність у чоловіка права на управління транспортним засобом, суд обмежився лише штрафом.