Головний зміст

IMG 3761 копияСьогодні, 26 квітня 2017 року, в Національному університеті «Одеська юридична академія» відбувся захід «Всеукраїнська школа з кримінальної юстиції ім. В.П. Колмакова».

 

 

 

 

 

 

В якості експерта був запрошений суддя Київського районного суду м. Одеси Геннадій Войтов. Під час своєї доповіді він розповів студентам про особливості розгляду в суді злочинів, пов’язаних з корупцією.

 

 

IMG_3771.jpg

 

 

Даний захід вкотре зібрав прихильників кримінального права та процесу, криміналістики та кримінології зі всієї України. Він представляє собою серію тренінгів та майстер–класів від провідних спеціалістів у сфері кримінальної юстиції, що мають на меті розширити здібності та знання студентів – правників у даній сфері.

 

 

IMG_3722.jpg

 

 

 

IMG_3747.jpg

 

 

Навчання у Всеукраїнській школі з кримінальної юстиції присвячене пам'яті професора Віктора Павловича Колмакова - титана вітчизняного кримінального процесу і криміналістики, доктора юридичних наук, автора багатьох монографій, які присвячені кримінальному процесу, завдяки якому викладання кримінального процесу і наукові дослідження в цій галузі права вийшли на сучасний високий рівень.

 

 

IMG_3779.jpg

 

 

На завершення заходу Геннадію Войтову вручили подяку.

IMG_8255.JPG