Головний зміст

124483Тимчасова кваліфікаційна комісія приватних виконавців прийняла рішення стосовно допуску до складання кваліфікаційного іспиту 75 осіб, які виявили намір отримати право на здійснення діяльності приватного виконавця.

 

 

 

 

 

Так, кваліфікаційна комісія приватних виконавців інформує про наступне:

  1. кожній особі, відносно якої Комісією прийняте рішення про відмову в допуску до складання кваліфікаційного іспиту, направлене відповідне повідомлення із зазначенням причин такої відмови засобами поштового зв’язку та на електронну адресу.
  2. кваліфікаційною комісією приватних виконавців затверджено графік складання кваліфікаційного іспиту особами, які мають намір здійснювати діяльність приватного виконавця.
  3. в день проведення іспиту особам, допущеним до його складання, необхідно мати при собі паспорт громадянина України.
  4. облікові записи (імена доступу та паролі), надані учасникам перед початком іспиту, потрібно зберігати протягом всього часу автоматизованого анонімного тестування у зв’язку з тим, що для переходу до кожного наступного етапу іспиту необхідна авторизація в електронній системі тестування.

 

Крім того, особам, які виявили намір отримати право на здійснення діяльності приватного виконавця необхідно звернути увагу, що в переважній більшості випадків підставами для відмови в допуску до складання кваліфікаційного іспиту було неподання ними довідок про відсутність судимості та інформаційних довідок з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення.