Головний зміст

10 7В Україні вже два місяці працюють мобільні сервісні центри МВС - пересувні центри, оснащені необхідним сучасним обладнанням, які виїжджають у віддалені населені пункти, де відсутні стаціонарні територіальні сервісні центри. 

 

 

 

 

Мобільні сервісні центри (МСЦ) МВС –  призначенні для надання найпопулярніших послуг сервісних центрів: реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, заміни посвідчення водія, видачі міжнародного посвідчення водія, прийому запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

 

Наразі мобільні сервісні центри здійснили 84 виїзди, побувавши у 18 областях та надавши громадянам 1159 послуг

 

У наступні місяці МСЦ МВС будуть збільшувати кількість наданих послуг, географію маршрутів та ефективність роботи, задля надання громадянам справді якісного державного сервісу.

 

Для того щоб мобільний сервісний центр завітав у населений пункт, органи місцевого самоврядування мають звернутися до регіонального сервісного центру МВС з заявкою.

 

Графік курсування, часи прийому мобільних сервісних центрів МВС та інтерактивну карту маршрутів можна переглянути на сайті Головного сервісного центру у розділі «Мобільні СЦ».

 

Інформацію про порядок отримання послуг можна знайти на сайті Головного сервісного центру МВС, отримати консультацію – за номером (044) 290-18-99 або на офіційній сторінці у мережі facebook.