Головний зміст

FemidaВчора, 18 травня 2017 року, суддя Київського районного суду м. Одеси позбавив права управління транспортними засобами 3 водіїв.

 

 

 

 

 

 

Згідно постанови суду, 9 квітня 2017 року один з водіїв рухався на транспортному засобі «ВАЗ 21093» по вул. Ільфа і Петрова в м. Одесі в стані алкогольного сп’яніння. Прилад «Drager Alcotest» показав позитивний результат – 0,71%.

 

В свою чергу, 6 березня 2017 року інший водій рухався на транспортному засобі «TOYOTA COROLLA» по а/д Одеса-Рені з явними ознаками алкогольного сп’яніння, а саме: запах алкоголю з ротової порожнини, почервоніння очей. Від проходження огляду на стан сп’яніння відмовився в присутності свідків.

 

Третій водій, 12 квітня 2017 року рухався на транспортному засобі «Mazda 323» по вул. Ак. Корольова у м. Одесі в стані алкогольного сп’яніння. Прилад «Drager Alcotest» показав позитивний результат – 1,76%.

 

Таким чином, розглянувши матеріали адміністративної справи, суддя позбавив 3 водіїв права керування транспортними засобами на строк 1 рік.

 

Також, у разі вступу постанови суду в законну силу, водіям доведеться сплатити штраф в дохід держави у розмірі 10200 гривень кожному.