Головний зміст

gold vsapravda info d7f3a31 серпня 2017 року відбулося засідання Урядового комітету з питань економічної, фінансової та правової політики, розвитку паливно-енергетичного комплексу, інфраструктури, оборонної та правоохоронної діяльності.

 

 

 

 

 

Комітет розглянув та схвалив проект постанови Кабінету Міністрів України "Деякі питання, пов’язані з передачею майна Національного банку України", ініційований Державною судовою адміністрацією України.

 

Згідно з проектом постанови адміністративні будівлі Національного банку України в Дніпропетровській, Полтавській, Миколаївській, Тернопільській, Херсонській, Чернігівській та Житомирській областях передаються до сфери управління Державної судової адміністрації України для розміщення судових установ.

 

Це стало можливим завдяки проведенню Національним банком України суттєвого реформування діяльності регіональної банківської мережі в рамках реалізації Комплексної програми розвитку фінансового сектору України до 2020 року, що дало можливість вивільнити приміщення Національного банку України в регіонах.

 

З метою ефективного використання цих будівель Державною судовою адміністрацією України було ініційоване питання передачі таких адміністративних приміщень для розміщення судових установ.