Головний зміст

NSJUОдна із форм періодичного навчання суддів - це дистанційні курси, які активно впроваджує Національна школа суддів України.

 

 

 

 

 

 

 

Навчаючись у зручному для себе режимі, з можливістю працювати он-лайн, судді мають можливість опрацьовувати доступні для завантаження міні–лекції та презентації, виконувати тести та вирішувати ситуативні завдання, створені на підставі реальних історій. Можливість опрацювання матеріалів у режимі 24/7 та гнучкий графік виконання завдань дозволяє учасникам самостійно планувати процес навчання.

 

Наразі Національна школа суддів України здійснює навчання за допомогою наступних дистанційних курсів:

  • “Суддівська етика. Доброчесність судді”;
  • “Управління залою судового засідання”;
  • “Управління часом в суддівській діяльності”;
  • “Застосування Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини для суддів адміністративних судів”;
  • “Застосування Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини. Судовий розгляд”;
  • “Застосування Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини в цивільному судочинстві”.

 

З вересня 2014 року по вересень 2017 року Національною школою суддів України вже видано 877 сертифікати за успішне проходження навчання на дистанційних курсах для суддів.

 

Про оголошення набору учасників курсу НШСУ повідомляє заздалегідь на офіційному сайті.