Головний зміст

sud s naruchnikamiДо Київського районного суду міста Одеси надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваній в умисному вбивстві та розбійному нападі (п.6, п.12 ч. 2 ст. 115, ч.4 ст.187 КК України).

 

 

 

 

За версією слідства, у 24-річної одеситки та невстановлених осіб виник умисел на умисне вбивство з корисливих мотивів чоловіка.

Реалізуючи задумане, підозрювана направилася до квартири останнього, де вони розпивали алкогольні напої. Відвернувши увагу потерпілого, дівчина підсипала йому в стакан невідому отруйну речовину.

Після цього, переконавшись, що чоловік не подає ознак життя, вони заволоділи його грошима на загальну суму понад 400 тисяч гривень.

Отже, розглянувши клопотання правоохоронців, слідчий суддя задовольнив його. Підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Звернемо увагу, що ухвала слідчого судді не набрала законної сили.

Застереження. Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.