Головний зміст

v kakih sluchayah lyubyashhij roditel До Київського районного суду м. Одеси надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному у нанесенні тілесних ушкоджень п'ятирічному хлопчику.

 

 

 

 

За версією правоохоронців, 27-річна жінка разом з двома дітьми – восьмирічною донькою і п'ятирічним сином, стала спільно проживати з чоловіком 1983 року народження.

Протягом місяця спільного проживання підозрюваний неодноразово бив п'ятирічного хлопчика і всіляко над ним знущався: не дозволяв спати, змушував битися головою об стіну.

Підозрюваний бив хлопчика ременем, наносив удари ногами в область паху, підкидав дитину і кидав на підлогу, в результаті чого дитина отримала численні травми і струс мозку. Все це відбувалося на очах матері дитини та її старшої сестри.

Після чергового жорстокого побиття дитину доставили в медичний заклад, а лікарі, в свою чергу, повідомили поліцію.

Отже, розглянувши клопотання правоохоронців, слідчий суддя задовольнив його. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Звернемо увагу, що ухвала слідчого судді не набрала законної сили.

Застереження. Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.