Головний зміст

dsa1 6bc97d6659 eb3fbff2963d30d27ccb2b9d9937d7e9У Державній судовій адміністрації повідомили про відновлення доступу до Єдиного державного реєстру судових рішень для суддів та працівників правоохоронних органів.

 

 

 

 

Про це, відповідними листами, вже повідомлені всі суди та територіальні управління ДСА України, а також силові та правоохоронні структури держави.

У ДСА України рішення про обмеження доступу до Єдиного державного реєстру судових рішень (Реєстр) пояснюють запобіганням загрози життю та здоров’ю суддів і учасників судового процесу у період воєнного стану в Україні, а також для забезпечення безпеки щодо цілісності бази даних Єдиного державного реєстру судових рішень (ЄДРСР).

"Технічним адміністратором було обмежено загальний та повний доступ до судових рішень, внесених до Реєстру. Проте, зараз доступ відновлено, хоча певне обмеження таки буде присутнє. Доступ до Реєстру буде надаватися відповідно до списків осіб від голів судів та керівників правоохоронних органів, які визначатимуться користувачів персонально", - зазначає заступник Голови ДСА України Сергій Чорнуцький.