Головний зміст

sud54677568768965959До Київського районного суду м. Одеси надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному у шахрайстві та підробці документів.

 

 

 

 

За версією слідства, декілька років тому підозрюваний разом з іншими особами зорганізувались з метою заволодіння шахрайським шляхом чужим майном.

Об’єктом їхнього посягання стали декілька об’єктів нерухомості в місті Одесі. Серед них: декілька нежитлових приміщень та земельна ділянка разом із будівлями та спорудами.

Чоловік підробляв правовстановлюючі документи та разом із іншими особами перереєстровував право власності на нерухоме майно.

Таким чином, розглянувши клопотання правоохоронців, слідчий суддя задовольнив його. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Розмір застави складає понад 46 мільйонів гривень. 

 

Зазначимо, що ухвала слідчого судді не набрала законної сили.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.