Головний зміст

photo 2024 08 12Колектив Київського районного суду міста Одеси щиро вітає з ювілеєм та виходом у почесну відставку суддю Васильків Олену Василівну!

 

 

 

 

 

Шановна Олено Василівно!

Прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження. Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення.

Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Бажаємо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення.

Щиро зичимо Вам, шановна Олена Василівна, чистих світанків, безхмарного неба, добра і щастя, родинного затишку й любові, щирої дружби, міцного здоров'я, радості та миру.

Ваша впевненість, обізнаність і порядність викликають захоплення та щиру повагу, є ознакою високого авторитету людини, судді, юриста й непересічної особистості. При цьому з Вами завжди залишаються невичерпна доброта і мудрість.

Здоров’я Вам, миру, радості, наснаги, терпіння та творчої енергії!

 

Довідково:

8 серпня 2024 року рішенням Вищої ради правосуддя Васильків Олену Василівну було звільнено у відставку з посади судді Київського районного суду міста Одеси.